Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
4,022 Posts
Discussion Starter #1
i have a 3.8 94 bull

and for soem reason it run not bad at all when cold but when it get hotter

more in the rugular heat section

it tend to miss fire

and have bad performance over all on irregular basis

im so confused no code

nothing and when i do i live scan to see all th esensor work everyhting seem to be fine


plz any input

oh and i have replaced maf tps pump regulator ......
 

·
Registered
Joined
·
4,022 Posts
Discussion Starter #2
lol


im not doing it that much

and yet im still getting missfire and ramdom jerk

since i had that car never could get rid off it
 

·
Registered
Joined
·
4,022 Posts
Discussion Starter #4
changed plug not long ago and wire too but i could replace the wire again sine they are garenteed

as for the plug i may have a defective one

that why im getting misfire and this is mostly when the damn car is hot

and yet head where resurfaced and valve where lapped

but my egr is still getting really dirty some time

it just to keep it real clean

cuz im not finding anything maybe except computer

question is that normal that my car trought the day change shift stiffness on the car when i drove it 3 time today

??
 

·
Premium Member
Joined
·
2,073 Posts
damn dude oO ive had my 3.8 for over 2 years with no issues at all, the only time it ever misfiered is when my plug wire got pushed onto the front exhaust manifold and melted. Plus ive never seafoamed it.
 

·
Registered
Joined
·
4,022 Posts
Discussion Starter #6
may have found the prb

bad rotor and cap plug wire

everything was replaced like 3 month ago but i guess as alway i got a bad batch

so for now knock on wood
 

·
Registered
Joined
·
4,022 Posts
Discussion Starter #7
and yet im missing power liek my power bad is week this is getting wierd
 
1 - 7 of 7 Posts
Top