Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This just happened yesterday. I started my car, when I put it in reverse the car radio cut out. When I shifted to drive forward it stayed out for a couple seconds then came back on. It happens no matter what gear I'm shifting to. Any ideas what would cause this?
 

·
Premium Member
Joined
·
1,090 Posts
Yep, definitely sounds suspiciously like a Transmission Range Sensor to me. Makes sense, since it happens when you shift.
 

·
Super Moderator
Joined
·
8,732 Posts
^^^^^ +1!

Classic TRS failure mode.
 

·
Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #6 ·
After researching this forum and the web, that's surely what it's sounding like to me, too! I have someone who will look at it this weekend. Hope he can fix it!!

Thank you all for your replies! :)
 

·
Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Well, I'm not going to be able to have it fixed for a couple more weeks but, out of the blue, I drove the car today and all was fine! The radio didn't cut out one time while shifting! Surely it can't have fixed itself! Hmmmm!!
 

·
Devoted Member
Joined
·
2,426 Posts
Well, I'm not going to be able to have it fixed for a couple more weeks but, out of the blue, I drove the car today and all was fine! The radio didn't cut out one time while shifting! Surely it can't have fixed itself! Hmmmm!!
Nope. It's not completely crapped out yet, that's all.
 
1 - 12 of 12 Posts
Top