Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
57 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I detailed my car today and had the radio on the whole time. my 600 watt amp drained the battery so now she wont start. I tried jumping it but it wouldnt work. maybe i didnt do it right. I had the other car on and attached with the cables and all mine would do was click. anyway, my girlfriends dad is bring over a charger tomorrow and wanted me to take the battery out. I unhooked up but couldnt pull the thing out for the lfe of me. Is it clamped down somewhere? I didnt feel it attached to anything but the sucker WILL NOT BUDGE.
 

·
Premium Member
Joined
·
305 Posts
Originally posted by beonedge@Apr 4 2004, 12:21 AM
I detailed my car today and had the radio on the whole time. my 600 watt amp drained the battery so now she wont start. I tried jumping it but it wouldnt work. maybe i didnt do it right. I had the other car on and attached with the cables and all mine would do was click. anyway, my girlfriends dad is bring over a charger tomorrow and wanted me to take the battery out. I unhooked up but couldnt pull the thing out for the lfe of me. Is it clamped down somewhere? I didnt feel it attached to anything but the sucker WILL NOT BUDGE.
There will be a holdown bracket by the bottom rear of the battery. It should be held on by one bolt.
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top