Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I'm a little confused as to what is going on. Car runs fine with no lights in my dash. When I plug an adapter into the cigarette lighter, the light will come on ON the Adapter but then when I try to plug it into something, no power is sent through. I have tried two different adapters so I know it is not that I have a bad adapter. Any Ideas? I recently had electrical problems that shorted out two fuses including the big fuse between the Battery and Alternator. When I tried searching for a fuse, I had no luck.
 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Discussion Starter · #2 ·
No Ideas? I was hoping it would be as simple as a fuse since I need this working for my trip back to school in a week (ten hours) to keep my iPod charged
 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Discussion Starter · #3 ·
My iPod charges fine through my computer as does my phone. I am thinking that when I was having electrical trouble which was frying fuses, maybe my two car chargers got fried as well. I have a replacement coming in a couple days that I'll try. If that doesn't work, its something with my car
 

·
Super Moderator
Joined
·
8,732 Posts
If the light is coming on when you plug the adapter into the cigarette lighter, then the problem is not the lighter. It has power.
Agreed 100%
 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Would having a 20A fuse in a 10A slot be bad? Or is it fine as long as you have a fuse rated higher than what you will be running through it?
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top