Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Discussion Starter #1
hey guys, i had a sony cdx-m630 in my 96 taurus, i didn't do the install. i'm getting ready to install the stereo in my 99 and was wondering what i need. i obviously have all the wires pretty much but i think the harnesses didn't match up or something. not sure what the exact details are. i'm at school and my car is at home, my dad uninstalled the stereo for me and said that he was pretty sure i couldn't just transfer it to the 99 without some work. any help that you guys could give would be great. thanks
 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Discussion Starter #4
awesome, i guess if it won't work, it sounds like it won't be much of a problem to get it to work. so thanks for the help, if there's anything u have that'll help me out further feel free to post some more...
 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Discussion Starter #5
Originally posted by XLSuruaT@Apr 25 2004, 11:00 AM
Ford went from 2 plugs to 1 plug or something like that. You might need: 70-5716 found here: http://www.installer.com/kits/ ... Someone correct me if I'm wrong.
so i took the stock stereo out and saw that they did change from 2 to 1 plug... but just to make sure, what are the 2 plugs for.... power and rear defrost??? i'm hoping thats what they are cuz those are the only 2 plugs that don't have a female counterpart to hook into.. but correct me if I am wrong on what those plugs are, i'm just learning this stuff...
 
1 - 5 of 5 Posts
Top