Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum - Reply to Topic
Thread: Rear motor mount Issue Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
04-04-2019 05:54 AM
99shoNewb So to conclude this topic, I have found a mount that fit , from a local guy i knew, he fabricated a mount for me.. while I have no pictures, it definitely has been working well
02-11-2019 01:17 PM
loudsho92 SHO Source offers reinforced mounts for this reason.
02-10-2019 05:43 PM
sheila May pm member zenriddles (Eric) and/or jag1959 (Mark).
02-10-2019 04:27 PM
99shoNewb I do and oh man that sucks......is there another option?
02-10-2019 03:47 PM
ice445 Do you have a V8 SHO like your profile implies? If so, no parts store will have anything for that car whatsoever.
02-10-2019 01:33 PM
99shoNewb Here is the bracket
02-10-2019 01:27 PM
99shoNewb There is a slot that's also beveled to fit the old part
02-10-2019 01:21 PM
TollKeeper Thats quite a dilemma you are in there..

All the mounts I find are either flat, or beveled left like the new one you have. And your old one is beveled right. So the question arises, the opposing service, on your engine, is it flat, or, is there a slot or something that it has to slide into?
02-10-2019 12:57 PM
99shoNewb I was pulling out the rear motor mount when I hit a snag! The mount is the wrong one? All the auto stores have the same mount listed...

I'm sure I have the right mount, but the old one is different.... what mount is the old one then?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome