Hover drop down in chrome - Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 05-30-2017, 06:12 PM Thread Starter
Member
 
jaedenhudson14's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: MI
Chapter: Northern
Year: 2013
Model: Ford Taurus SHO
Engine: 3.5L EcoBoost V6
Posts: 144
Rep Power: 7
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
Hover drop down in chrome

Happens in chrome only. Firefox, IE , and Edge don't have this issue. When hovering my mouse over the headers, nothing comes up. Like when you hover your mouse over FORUMS and expect the little drop down to come up. I have to click on it and go through the page to find what I'm looking for. This just recently happened. Does it on my other computers too. Just curious to know if its only on my end or if anyone else is having this problem too?
jaedenhudson14 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 05-30-2017, 10:18 PM
Crazy Devoted Member
 
Join Date: Dec 2006
Chapter: Midwest
Year: 1998
Model: Mercury Sable
Engine: 3.0L 24v Duratec V6
Posts: 22,398
Rep Power: 112
     
Trader Score: 1 reviews
Works fine for me in chrome....
sheila is online now  
post #3 of 5 (permalink) Old 05-31-2017, 09:09 AM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
It works for me as well (always on chrome). Have you cleared your cache/cookies and refreshed your page? If yes and the issue persists, are you using any adblockers on your chrome browser? Let us know and we'll guide you from there.

Thank you,
Natalie
administrator is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 05-31-2017, 05:49 PM Thread Starter
Member
 
jaedenhudson14's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: MI
Chapter: Northern
Year: 2013
Model: Ford Taurus SHO
Engine: 3.5L EcoBoost V6
Posts: 144
Rep Power: 7
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
It works for me as well (always on chrome). Have you cleared your cache/cookies and refreshed your page? If yes and the issue persists, are you using any adblockers on your chrome browser? Let us know and we'll guide you from there.

Thank you,
Natalie
Clearing the cache and cookies fixed the issue. Weird. I just did the other day, and it did not do anything. Thanks for the help!
jaedenhudson14 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-01-2017, 12:57 PM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
No problem! Glad to hear that worked for you FYI - this tip helps solve a lot of small issues when you're web browsing so always give that a try and 9 out of 10 times, it'll fix it. Let us know if there's anything else we can help with. Otherwise, enjoy the site!

Cheers,
Natalie
administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does AX4N Transmission "Fluid Change" mean a Pan Drop or a Complete Flush? Brcobrem Engine and Drivetrain 11 09-01-2016 09:06 AM
1.5" drop too for winter? Sander.N 5th and 6th Gen Suspension, Handling and Brakes 1 04-03-2016 02:57 PM
seriously getting frustrated with the peeling chrome!! andrewcu 5th and 6th Gen Aesthetics, Interior, Wheels and Tires 3 07-01-2015 03:20 PM
4 Gen 3 SHO Chrome Wheels w/Centercaps bull geek For Sale 1 05-15-2014 08:39 AM
Voltage Drop Testing pawpaw Maintenance and Repair 1 12-18-2013 10:31 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome