Why does my New Post Screen look like this - Page 4 - Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum
 8Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #31 of 48 (permalink) Old 07-05-2017, 10:15 AM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
I fixed this last night, and then it was bad again this morning. Going to check back later to see if it goes bad again

Kevin
administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 48 (permalink) Old 07-05-2017, 11:18 AM
Crazy Devoted Member
 
Join Date: Dec 2006
Chapter: Midwest
Year: 1998
Model: Mercury Sable
Engine: 3.0L 24v Duratec V6
Posts: 22,394
Rep Power: 112
     
Trader Score: 1 reviews
So far so good Kevin @ 11:17 AM....
sheila is online now  
post #33 of 48 (permalink) Old 07-05-2017, 12:50 PM Thread Starter
Crazy Devoted Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: North Canton, Ohio
Chapter: Midwest
Year: 2006
Model: Ford Taurus
Engine: 3.0L 12v Vulcan V6
Posts: 6,536
Rep Power: 65
    
Trader Score: 0 reviews
At 1:49 pm it is still not looking right.
Automender12345 is offline  
 
post #34 of 48 (permalink) Old 07-05-2017, 02:06 PM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
I have fixed it again. I need to bring tech in on this as it is a re-occurring issue.

Case #2616156

- JB
administrator is offline  
post #35 of 48 (permalink) Old 07-12-2017, 03:47 PM
Play Nice or Don't Play

 
jag1959's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Chapter: Northeast
Year: 1998
Model: Ford Taurus SHO
Engine: 3.4L Yamaha V8
Posts: 14,865
Rep Power: 120
       
Trader Score: 0 reviews
And yet again...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	TCCA  screenshot 07-12.jpg
Views:	12
Size:	141.1 KB
ID:	192889  

Last edited by jag1959; 07-12-2017 at 03:51 PM.
jag1959 is offline  
post #36 of 48 (permalink) Old 07-13-2017, 09:49 AM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
Hey guys,

I apologize for this continuing to happen.
I have applied the quick fix again.
This will have to be an issue our Development team takes a look into.
They are a little jam packed right now with a major project that is happening.

Once this occurs again please let us know.

We will inform the Dev team as soon as their plate is a little less full.

Thanks again for your patience.

Richard.
administrator is offline  
post #37 of 48 (permalink) Old 07-13-2017, 10:13 AM Thread Starter
Crazy Devoted Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: North Canton, Ohio
Chapter: Midwest
Year: 2006
Model: Ford Taurus
Engine: 3.0L 12v Vulcan V6
Posts: 6,536
Rep Power: 65
    
Trader Score: 0 reviews
My screen look find through this last issue, if that is any help.
Automender12345 is offline  
post #38 of 48 (permalink) Old 07-13-2017, 03:07 PM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
Thanks for reporting. Keep us posted if it happens again so we can reopen an old ticket 2616156 to get some insight on what is causing this. We appreciate your patience and apologize for the recurring issue.

Cheers,
Natalie
administrator is offline  
post #39 of 48 (permalink) Old 07-13-2017, 06:22 PM
Senior Member
 
redhousenine's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Northeast Ohio
Chapter: Midwest
Year: 2005
Model: Ford Taurus
Engine: 3.0L 12v Vulcan V6
Posts: 570
Rep Power: 21
 
Trader Score: 0 reviews
Yep. I see it every once in a while, even on the main forum page. If I come back in an hour, it's usually back to the way it should be. (Note: I'm still using the classic blue/white layout).

Off topic here but site related... Does anyone know why the message box doesn't fill up the entire page horizontally like it use to after clicking on the Go Advanced button? It's been like this for about a year, and I'm left with a tiny message box that doesn't quite fill up 3/4 of the page.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	taurusclub message box.jpg
Views:	13
Size:	116.4 KB
ID:	192922  


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2005 Taurus SE
Vulcan OHV Engine

Last edited by redhousenine; 07-13-2017 at 06:30 PM.
redhousenine is offline  
post #40 of 48 (permalink) Old 07-14-2017, 12:45 PM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
For the others who see the page looking strange (broken css) - are you guys using the classic (light - blue/white) skin as well?

As for the editor mode in the light classic skin, @redhousenine - you should have a couple lines in the bottom right hand corner of the editor box that indicates you can enlarge it:

Why does my New Post Screen look like this-taurusclubeditor.jpg

Could you see if clearing your cache/cookies and refreshing your page helps restore this function? If it persists, what device/browser are you using? Can you see if trying on another browser brings that back? The more details (and testing) you can give us, the better we can assist you.

Thanks,
Natalie
administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New site look and software upgrade Feedback Thread administrator Site Feedback and Forum Issues 71 11-16-2015 11:25 AM
Please Read Before Creating an Intro Post jag1959 Introduction Forum 0 08-28-2014 12:20 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome