Why does my New Post Screen look like this - Page 2 - Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum
 8Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 48 (permalink) Old 04-21-2017, 08:26 AM
Senior Member
 
UKfordguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Calgary, Alberta, Canada
Chapter: Please Select a Region:
Year: 2013
Model: Ford Taurus SHO
Engine: 3.5L EcoBoost V6
Posts: 755
Rep Power: 11
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
Yes it has been doing it again for the last 3 days for me. If I refresh once or twice is loads the page correctly

2013 Taurus SHO with Performance Package: Air Raid Cold Air Intake: Magnaflow twin pipes with performance mufflers: De-baged. SCT X4 93 Canned Tune,( 3bar map sensor, 170 thermostat, gapped plugs to be installed), smoke tint headlights
Other rides:
- 1993 Kawasaki ZX7
- 1988 Dodge Dakota 3.9 V6 5sp RWD - restored
UKfordguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 48 (permalink) Old 04-21-2017, 09:34 AM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
Please try reloading the page, something on the site appears to be caching which is causing the problem. We'll keep digging on this end too

Kyle
administrator is online now  
post #13 of 48 (permalink) Old 04-21-2017, 09:46 PM
Crazy Devoted Member
 
durasel's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Canton Michigan
Chapter: Midwest
Year: 2003
Model: Ford Taurus
Engine: 3.0L 24v Duratec V6
Posts: 7,295
Rep Power: 56
  
Trader Score: 56 reviews
Still having problems with the site for the past few days including tonight.

4 Taur Family:
98 Comfort DOHC
00 SE
03 SEL Premium DOHC
04 SES Sport DOHC

2003 SEL Premium
Every available factory option
September 2009 Car of the Month

Dealing in Mach Audio Systems for over 10 years with perfect feedback. I'm happy to answer any/all questions.
I have many very satisfied club members!
durasel is offline  
 
post #14 of 48 (permalink) Old 04-21-2017, 10:32 PM
Play Nice or Don't Play

 
jag1959's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Chapter: Northeast
Year: 1998
Model: Ford Taurus SHO
Engine: 3.4L Yamaha V8
Posts: 14,860
Rep Power: 120
       
Trader Score: 0 reviews
Yep, it is a straight up mess and quick reply is gone as well
jag1959 is offline  
post #15 of 48 (permalink) Old 04-22-2017, 09:49 AM
Crazy Devoted Member
 
Join Date: Dec 2006
Chapter: Midwest
Year: 1998
Model: Mercury Sable
Engine: 3.0L 24v Duratec V6
Posts: 22,380
Rep Power: 112
     
Trader Score: 1 reviews
^+1. I keep getting a blue type on white home page??? Chrome.

Last edited by sheila; 04-22-2017 at 09:54 AM.
sheila is offline  
post #16 of 48 (permalink) Old 04-22-2017, 07:27 PM
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Sioux City, Iowa
Chapter: Midwest
Year: 2003
Model: Mercury Sable
Engine: 3.0L 12v Vulcan V6
Posts: 113
Rep Power: 7
 
Trader Score: 0 reviews
Same happening here, redirected back to main frame of site when clicking on links, clicking reply, clicking 2 and 3 just to read further into a post.
reeBrelliM is offline  
post #17 of 48 (permalink) Old 04-24-2017, 10:50 AM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
Hey guys,

Are ye still getting these issues?

Niall
administrator is online now  
post #18 of 48 (permalink) Old 04-24-2017, 04:55 PM Thread Starter
Crazy Devoted Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: North Canton, Ohio
Chapter: Midwest
Year: 2006
Model: Ford Taurus
Engine: 3.0L 12v Vulcan V6
Posts: 6,534
Rep Power: 65
    
Trader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Hey guys,

Are ye still getting these issues?

Niall
No actually it stopped days ago for me.
Automender12345 is offline  
post #19 of 48 (permalink) Old 04-24-2017, 07:19 PM
Crazy Devoted Member
 
Join Date: Dec 2006
Chapter: Midwest
Year: 1998
Model: Mercury Sable
Engine: 3.0L 24v Duratec V6
Posts: 22,380
Rep Power: 112
     
Trader Score: 1 reviews
^ Niall, all good today! Thanks!
sheila is offline  
post #20 of 48 (permalink) Old 04-25-2017, 09:42 AM
Administrator

 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 623
Rep Power: 21
 
Garage
Trader Score: 0 reviews
Glad to hear it's working. Let us know if it starts happening again.

Niall
administrator is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New site look and software upgrade Feedback Thread administrator Site Feedback and Forum Issues 71 11-16-2015 11:25 AM
Please Read Before Creating an Intro Post jag1959 Introduction Forum 0 08-28-2014 12:20 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome