Sick Taurus - Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 09-15-2012, 12:04 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: South Sioux City Nebraska
Chapter: Midwest
Drives: 2001 taurus SES u engine
Posts: 160
Rep Power: 0
 
Trader Score: 0 reviews
Sick Taurus

2001 Taurus ses u engine code . acts like miss fire but not all the time . has new plugs and wires. sometimes it dont do it at all. ac cuts in and out .works ok when firsst turn it on but never really cold then as it gets hotter the car running normal temp it just quits . and no power power mirrors . just bought this wasnt doing it when got it . has a b1342 gem code now.
97taurus-gl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 11-12-2012, 10:34 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: South Sioux City Nebraska
Chapter: Midwest
Drives: 2001 taurus SES u engine
Posts: 160
Rep Power: 0
 
Trader Score: 0 reviews
Smile sick taurus

have fixed the temp sensor for the computer was bad it was loose on its base . not sure if from old age or somebody before me buying it had broke it . got a defferent gem module fixed that . got power mirros working to . power wire in wire cluster going to drivers door broke. fixed and works great.
97taurus-gl is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-12-2012, 10:58 AM
Sam
breeves002

 
Sam's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: St. Louis, MO
Chapter: Midwest
Drives: 2008 Mercury Sable Premier
Posts: 6,513
Rep Power: 92
       
Garage
Trader Score: 8 reviews
So no more 'misfire' problem?

Everything fixed? Congrats

Sam

GET YOUR 2015 TCCA SHIRT HERE:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


2008 Mercury Sable Premier
2014 Ford Focus Electric
1997 Mercury Grand Marquis GS
Moved On: 2000 Sable LS Premium Duratec
Sam is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 11-13-2012, 01:09 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: South Sioux City Nebraska
Chapter: Midwest
Drives: 2001 taurus SES u engine
Posts: 160
Rep Power: 0
 
Trader Score: 0 reviews
temp sensor for computer was sending wrong info to ecm or none you could turn the top of sensor back and forth might not been sending any info to ecm
97taurus-gl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome