P1336 on an '02 - Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 03-20-2012, 12:51 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Chapter: Northeast
Posts: 6
Rep Power: 0
 
Trader Score: 0 reviews
Exclamation P1336 on an '02

So I recently tried replacing the cam synchronizer and the position sensor in my 2002 SES myself and I think I may have screwed something up. The car is throwing a P1336 code, though it seems to be running okay except for doing what someone else described as a rolling idle, randomly jumping in RPMs while I'm sitting still.

Any idea what I need to do to fix this? This was honestly my first repair I've done myself so if you guys could put it simply I'd really appreciate it.
dgorra is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome