Why does this happen? The apostrophe???? - Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 16 (permalink) Old 02-09-2017, 10:32 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 32
Rep Power: 0
 
Trader Score: 0 reviews
Why does this happen? The apostrophe????

The forum shows this happening: ' ...for every apostrophe

Example:

I've used Bosch Platinum 4's in my 1993 Mitsubishi Diamante with Bosh wires. I owned the car since 1999 and never had a problem with them. I also installed Platinum 4's when I bought my 98 Taurus back in November of '02 and I've put 14,000 miles on them and they're still fine. I'm completely satisfied
reeBrelliM is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 16 (permalink) Old 02-09-2017, 10:53 PM
Play Nice or Don't Play

 
jag1959's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Chapter: Northeast
Year: 1998
Model: Ford Taurus SHO
Engine: 3.4L Yamaha V8
Posts: 13,141
Rep Power: 108
       
Trader Score: 0 reviews
Going out on a limb and guessing that is copied from an old thread. I have seen it before and imagine it happened during one of the forums migrations during it's earlier incarnations. I've yet to see it on a thread generated inside the last 7 years and as you can see from this post it isn't happening now.
jag1959 is offline  
post #3 of 16 (permalink) Old 02-09-2017, 10:54 PM
I'll Be Watching You!

 
sousa632's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Forked River, NJ
Chapter: Northeast
Year: 2001
Model: Mercury Sable Wagon
Engine: 3.0L 24v Duratec V6
Posts: 13,511
Rep Power: 75
    
Trader Score: 2 reviews
I'm only seeing what you're saying in your posts. How're you accessing the forum? Mobile App, Mobile site, PC/MAC?

John
2001 Sable LS Premium Wagon Duratec, 193K miles and kicking, 99 Durango 318, 2013 Hyundai Sonata GLS
sousa632 is offline  
 
post #4 of 16 (permalink) Old 02-09-2017, 10:58 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Chapter: Northeast
Year: 1999
Model: Mercury Sable
Engine: 3.0L 24v Duratec V6
Posts: 607
Rep Power: 9
 
Trader Score: 1 reviews
I often see the exact same thing he's describing in posts and threads on this site. Very often. Not sure when I see it that way or not, but often.
azure is offline  
post #5 of 16 (permalink) Old 02-10-2017, 12:40 PM
Administrator

 
Join Date: Mar 2010
Posts: 518
Rep Power: 16
 
Trader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by reeBrelliM View Post
The forum shows this happening: ' ...for every apostrophe

Example:

I've used Bosch Platinum 4's in my 1993 Mitsubishi Diamante with Bosh wires. I owned the car since 1999 and never had a problem with them. I also installed Platinum 4's when I bought my 98 Taurus back in November of '02 and I've put 14,000 miles on them and they're still fine. I'm completely satisfied
Hey there,

Where are you seeing this? Also what device and browser are you using when you come across this?

Richard.
administrator is offline  
post #6 of 16 (permalink) Old 02-10-2017, 12:50 PM
Devoted Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: North Canton, Ohio
Chapter: Midwest
Year: 2006
Model: Ford Taurus
Engine: 3.0L 12v Vulcan V6
Posts: 4,178
Rep Power: 52
   
Trader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Hey there,

Where are you seeing this? Also what device and browser are you using when you come across this?

Richard.
I have seen it in threads but thinking it was older ones. I use Fire Fox on a PC
Automender12345 is online now  
post #7 of 16 (permalink) Old 02-10-2017, 02:18 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Chapter: Northeast
Year: 1999
Model: Mercury Sable
Engine: 3.0L 24v Duratec V6
Posts: 607
Rep Power: 9
 
Trader Score: 1 reviews
I see in on Chrome on my Dell laptop. But not always like I said. I feel like for a while I was always seeing it and now not. Not sure why.
azure is offline  
post #8 of 16 (permalink) Old 02-13-2017, 12:00 PM
Administrator

 
Join Date: Mar 2010
Posts: 518
Rep Power: 16
 
Trader Score: 0 reviews
If you see it again, can you report where (link the thread) and when here?

Thanks!

Kyle
administrator is offline  
post #9 of 16 (permalink) Old 02-13-2017, 12:24 PM
Play Nice or Don't Play

 
jag1959's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Chapter: Northeast
Year: 1998
Model: Ford Taurus SHO
Engine: 3.4L Yamaha V8
Posts: 13,141
Rep Power: 108
       
Trader Score: 0 reviews
They aren't hard to find. Many threads created prior to mid June 2010 will provide examples
Northern Ca
Gauge Cluster Lights
jag1959 is offline  
post #10 of 16 (permalink) Old 02-13-2017, 05:27 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 32
Rep Power: 0
 
Trader Score: 0 reviews
Using Chrome, PC laptop Windows 7
reeBrelliM is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What will happen if I don't replace the heater core? linuxguy0481 Maintenance and Repair 12 09-06-2013 08:45 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome