Hid help - Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 11-12-2012, 03:02 PM Thread Starter
Junior Member
Join Date: Dec 2011
Chapter: Northeast
Drives: 1999 Taurus SE DOHC 24v
Posts: 21
Rep Power: 0
Trader Score: 0 reviews
Hid help

hey guys,

i got a kit from ddm as i was installing it the connector on the red wire leading to the stock harness got messed up but i srt of fixed it and it worked great for a couple weeks, then i had one bulb not turn on and once i turned the lights off then on again it would work. then the other side started to do it, then i was out one night and neither bulbs would turn on no matter how many times i turn them on. I put my halogens in and they work fine. any suggestions?
AndrewCapeless is offline  
Sponsored Links
post #2 of 5 (permalink) Old 11-12-2012, 03:35 PM
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Posts: 541
Rep Power: 15
Trader Score: 0 reviews
machineop is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 11-12-2012, 03:40 PM
Crazy Devoted Member
Join Date: May 2005
Location: Miramichi, New Brunswick
Drives: 2005 Taurus SE 3.0L Vulcan Bought with 111,432KM in October of 2012
Posts: 5,833
Rep Power: 36
Trader Score: 0 reviews
What messed up, what was the sorta fix? Need to explain a lot more before anyone can give you any kind of help.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Life is a hard teacher, it gives you the test before it teaches you the lesson.

The Human race is governed by it's own imagination.

Please don't steal, the government can't stand the competition.
the_intimidator_02 is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 11-12-2012, 05:56 PM
Junior Member
Join Date: Jan 2012
Location: Prospect Park
Chapter: Northeast
Drives: 2004 SE Wagon
Posts: 40
Rep Power: 0
Trader Score: 0 reviews
And Add some punctuation.

"Foolproof systems don't take into account the ingenuity of fools because Artificial Intelligence is no match for natural stupidity."
Critical_level2 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 11-12-2012, 10:30 PM
Senior Member
Simon182's Avatar
Join Date: Jan 2012
Location: Los Angeles
Chapter: West Coast
Drives: 2002 Ford Taurus SES. 24V Duratec. Metallic Gray. :)
Posts: 835
Rep Power: 10
Trader Score: 0 reviews
Don't know what you're saying but probably broken ballast
Simon182 is offline  
Sponsored Links
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Taurus Car Club of America : Ford Taurus Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome